hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü'den esnafa maske, mesafe teşekkürü

    Tütüncüden esnafa maske, mesafe teşekkürü
    expand

    Tütüncü'den esnafa maske, mesafe teşekkürü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında ilçedeki denetimlere katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet eden Kepez esnafına teşekkür etti.
    Kepez'de yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler gerçekleştirildi. Türkiye genelinde eş zamanlı başlatılan koronavirüs denetimleri Kepez'de de sıkı bir şekilde yapıldı. Kepez Kaymakamı Nusret Şahin ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün de katıldığı denetimler, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda gerçekleştirildi. Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin yapılan denetimlerde, vatandaşların maske takıp takmadığı ve sosyal mesafe kuralına uyup uymadığı kontrol edildi.
    ESNAFIMIZ TEDBİRLERİ UYGULUYOR
    Kepez esnafına gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Gördüğümüz kadarıyla son derece dikkatli bir biçimde tedbirler uygulanıyor. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet konusunda üstün bir dikkat ve özen gösteriliyor. Bu sevindirici bir haber. Haftanın belli günlerinde kaymakamımızla birlikte, beraberce, valimizle beraberce bu denetimlere refakat edeceğiz" diye konuştu. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow