hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü'den halı yıkama esnafına toplu iş yeri müjdesi

    Tütüncüden halı yıkama esnafına toplu iş yeri müjdesi
    expand

    Tütüncü'den halı yıkama esnafına toplu iş yeri müjdesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye ve esnaf iş birliği ile ilçede halı yıkama esnafına toplu iş yeri yapılacağının müjdesini verdi.
    Başkan Tütüncü, ilçede faaliyet gösteren halı yıkama esnafı temsilcileriyle bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleşen kabulde, ilçede yapılması planlanan halı yıkamacılar toplu iş yeri projesi konuşuldu. Projede gelinen son durumla ilgili bilgi veren Başkan Hakan Tütüncü, 2019'da halı yıkamacı esnafına, toplu iş yeri sözü verdiğini anımsatarak şunları söyledi:
    "Mahalle aralarında mesleklerini zor şartlar altında yapan esnafımıza, destek vermek amacıyla güzel bir halı yıkamacıları sitesi kuracaktık. Bu proje aslında toplu iş yeri mantığına da açılmış güzel bir ufuk olacaktı. Bugün ki toplantımızda halı yıkamacı esnafımızla toplu iş yerinin yapımıyla ilgili geldiğimiz son noktayı konuştuk. İnşallah, kooperatif eliyle halı yıkamacı esnafımız için güzel bir toplu iş yeri hazırlıyoruz."
    UYGUN ARAZİ BULUNDU
    Başkan Tütüncü, halı yıkamacılar toplu iş yeri için ilçede uygun bir arazinin bulunduğunu belirterek, "Toplu iş yeriyle ilgili uygun arazi bulundu. Gerekli imar planları yapılıyor ve bu planlamalar neticesinde 2019'da halıcı yıkama esnafımıza verdiğimiz sözü onlarla birlikte yerine getireceğiz. İnşallah kısa bir süre içerisinde toplu iş yerinin inşaatına başlayacağız" dedi.
    Halı yıkama esnafı da, Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow