hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü'den köy pazarına davet

    Tütüncüden köy pazarına davet
    expand

    Tütüncü'den köy pazarına davet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçen hafta açılışını yaptıkları Antalya Köy Pazarı'nın her pazar hizmet vereceğini belirterek, kent sakinlerini davet etti. Köy pazarında, bu hafta ziyaretçilere 'keşkek' ikram edilecek.

    Kepez Belediyesi ile Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde projelendirilen Antalya Köy Pazarı, 19 ilçe ile Burdur ve Isparta'dan 485 kadın üreticinin katılımıyla bu hafta da ziyaretçilerini ağırlayacak. Köy pazarı, Kepez Varyantı'nın başlangıcının yanında yer alan Park Funtastic'de, her pazar kurulacak.

    Antalya'nın 19 ilçesi ile Burdur ve Isparta'daki kadın üreticileri aynı çatı altında toplayan köy pazarında, ziyaretçilere geleneksel yiyecekler ikram ediliyor. Pazarda, pekmez kaynatılması, reçel, turşu yapılması, soğuk sıkım zeytinyağı üretilmesi gibi atölye çalışmaları da yapılıyor. Geçen hafta açılışta ziyaretçiler hamsi ikram edilen pazarda bu hafta ise geleneksel tadı olan keşkek ikram edecek.

    ANTALYALILARA DOĞAL BİR HAFTA SONU

    Antalyalıları, köy pazarında doğal bir hafta sonu yaşamaya davet eden Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Hemşehrilerimi, çam ağaçlarından oluşan bir ormanın içerisinde kurulan pazarda, kadın emekçilerimizin ürettiği doğal ürünleri satın almaya ve keşkek ikramımızdan tatmaya bekliyoruz. Ailelerimiz, çocuklarıyla Kepez ormanlarımızda doğal bir hafta sonu yaşayacak. Köy pazarı projemiz üreten, çalışan kadınlarımıza güçlü bir destek veren ve insana dokunan önemli bir sosyal proje. Köy pazarı projemizle, üreten kadınlarımıza güçlü bir destek vermekten ve tüketicilerimizi de sağlıklı ve doğal ürünlerle buluşturmaktan mutluyuz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow