hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tütüncü'nün, özel bireylerle video konferans buluşması

    Tütüncünün, özel bireylerle video konferans buluşması
    expand

    Tütüncü'nün, özel bireylerle video konferans buluşması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde 'koronavirüs riskine karşı 14 kuralı' kamu spotunu anlatan 14 down sendromlu çocuk ve aileleriyle video konferansla bir araya geldi.

    Kepez Belediyesi ve Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği işbirliğiyle kamera karşısına geçen 14 özel çocuk, koronavirüsle mücadelede uyulması gereken 14 kuralı anlatarak, 'Evde Kal Türkiye' mesajı vermişlerdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde down sendromlu çocuklarla video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Tüm dünyanın mücadele ettiği koronavirüse karşı farkındalık uyandırmak için kamera karşısına geçen down sendromlu çocukları ve ailelerini kutlayan Başkan Tütüncü, "14 kural filmini yapan birbirinden değerli 14 kardeşime, onların ailelerine bu güzellikleri planlayan çok değerli Dernek Başkanım Gülcan Ay'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

    Engellilere yönelik sosyal projeler

    "Aramızdaki sevgiye engel yok" diyerek sözlerine devam eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "İyi ki varsınız, bu yeni dönem özel kardeşlerimizin sosyal hayata daha büyük bir enerjiyle, güçle katıldıkları bir yıl olacak. 'Sevgi Evlerimizin' hem sayısını çoğaltacağız, hem de sevgi evlerimizle ilgili farklı çalışmaları, farklı sosyal projeleri gerçekleştireceğiz. Bu halkayı daha da genişletmek en önemli vazifemiz. Belediyemizin her türlü imkanlarını sizlerle paylaşmaya hazırız. Hep birlikte yarınlara güzel bir biçimde yürüyeceğiz." diye konuştu.

    Tütüncü'den hediye

    Video konferans buluşmasına Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanı Gülcan Ay ve çocukların aileleri de katıldı. Başkan Tütüncü, toplumu bilgilendirmek için kamera karşısına geçen çocukların evlerine de teşekkür hediyesi gönderdi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow