hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üniversiteli Seda'dan eski okuluna kitap desteği

    Üniversiteli Sedadan eski okuluna kitap desteği
    expand

    Üniversiteli Seda'dan eski okuluna kitap desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA)- GİRESUN Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Seda Kaynar, mezun olduğu Antalya'nın Finike ilçesindeki meslek okuluna akademisyenlerin desteğiyle kitap, dergi ve ders araç ve gereç yardımında bulundu.

    Finike Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden geçen yıl mezun olarak Tirebolu İletişim Fakültesi'ne giren Seda Kaynar, sosyal sorumluluk projesi kapsamında mezun olduğu okuldaki öğrencilere kitap ile ders araç ve gereçleri gönderdi. Seda Kaynar, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Güreşçi'nin desteğiyle başlattığı kampanya kapsamında kısa süre çok sayıda kitap, dergi ve yardımcı kaynak topladı. Fakülte öğrencilerinin yoğun destek verdiği kampanya sonunda toplanan kitap ve diğer malzemeler paketlenerek okula gönderildi.

    Okul yönetimi de eski öğrencilerinin gönderdiği kaynak kitapları Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerine teslim etti. Seda Kaynar, bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarının daha fazla yapılması, bilginin ve kaynakların paylaşılması gerektiğini söyledi. Kaynar, kampanyaya destek olan akademisyenlere ve arkadaşlarına teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow