hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    UTEF'ten sevindiren yardım

    UTEFten sevindiren yardım
    expand

    UTEF'ten sevindiren yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - MERKEZİ Antalya olan Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Federasyonu (UTEF), Ramazan ayı içerisinde 1000 dar gelirli aileye gıda yardımı yaparak, bazı ihtiyaçlarını karşılayarak sevindirdi.
    UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar, federasyona bağlı Leman Gebizli Tüm Engelliler Umut Işığı Derneği Başkanı Güldane Kaya'nın organizasyonuyla önceden belirlenen ihtiyaç sahibi 1000 aileye, içerisinde çeşitli kuru gıda maddesi, sıvı yağ, çay-şeker olan paketler teslim edildi. Federasyon, 3 ailenin de ev eşyasını komple yeniledi, ayrıca aile fertlerine de giysi desteğinde bulundu. 
    Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi'nde faaliyet gösteren federasyonun yardımları Antalya sınırını da aştı. Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde 100 aileye ulaştırılmak üzere Tuzlukçu Belediyesi'ne gıda paketleri teslim edildi.
    UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar, "Antalya'da başlattığımız her mahalle muhtarlığına bir tekerlekli sandalye projemizin kapsamını da genişlettik. Tuzlukçu ilçesindeki 15 mahalle muhtarına da sandalye gönderdik. Muhtarlar, tekerlekli sandalyeleri ihtiyacı olan engelli bireylere teslim edecek. Mübarek günlerde gönüllere dokunmak, insanlarımızı sevindirmek istedik" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow