hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uysal, camideki çalışmaları inceledi

    Uysal, camideki çalışmaları inceledi
    expand

    Uysal, camideki çalışmaları inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Camii'nde başlayan abdesthane, bebek bakım odaları, bay-bayan tuvaletleri ve imam odasını inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların bahar aylarında tamamlanacağı belirten Başkan Uysal, “Çalışmalarımız, şimdiden, Antalya'mıza, Muratpaşa'mıza hayırlı olsun" dedi.

    Muratpaşa Belediyesi, Antalya İl Müftülüğü'yle imzaladığı protokol çerçevesinde Muratpaşa Camii'nin abdesthane, bebek bakım odaları, bay-bayan tuvaletleri ve imam odasını inşaat çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uysal, inşaatın cemaati mümkün olduğunca rahatsız etmeden devam ettirilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

    Başkan Uysal, Muratpaşa Camisi'nin Antalya'nın merkez camisi işlevine sahip olduğuna dikkat çekti. Uysal, “En çok kullanılan ibadethanemiz. Dolayısıyla burada caminin tuvaleti önemine, şehrimizin merkezi camisi ve en çok kullanılan camisi olması dolayısıyla ibadethanemizin önemine pek uygun değildi" dedi.

    Antalya Müftülüğü'yle imzalanan protokole bağlı olarak cami tuvaletini ve müştemilatı yenilediklerini belirten Başkan Uysal, “Medeni, temiz bir kullanıma kavuşmasını istiyoruz. Bahar aylarında hizmete girsin istiyoruz. Esasen bizim idealimiz, Muratpaşa genelindeki bütün tuvaletlerin, temizlik alanlarının, ibadethanelerin tuvaletleri dahil, dünya standardında, pırıl pırıl olabilmesi. Çalışmalarımız, şimdiden Antalya'mıza, Muratpaşa'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow