hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uysal'dan genç çifte mutluluk öğüdü

    Uysaldan genç çifte mutluluk öğüdü
    expand

    Uysal'dan genç çifte mutluluk öğüdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, nikâhlarını kıydığı Küçükaslan çiftine mutluluk öğüdünde bulundu, "Evlilik tarifsiz duyguların, büyük sorumlulukların müessesidir" dedi.
    Çalıştıkları işyerinde tanışıp, birbirlerini seven, aralarındaki sevgi bağını evliliğe dönüştüren Naciye Ballı ile Yusuf Küçükaslan'ın özel bir düğün salonundaki törenine aileleri, yakın akrabaları, mesai arkadaşları katıldı.
    GELİN-DAMAT HEYECANLANDI
    Nikahı kıymak üzere salona girerek sürpriz yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı aniden karşılarında gören genç çift büyük bir heyecan yaşadı. Davetlileri selamlayan Başkan Uysal, genç çiftin nikahını kıydı. Başkan Uysal, Küçükaslan çiftine evlilikte mutlu olmanın sırlarını da anlattı. "Aşk, sevgi, heyecan, mutluluk ve huzur insan olarak bizleri tamamlayan duygulardır" diyen Başkan Uysal, şunları söyledi;
    "İnsanlığın serüveninde bir insanı sevmek, ona gönül vermek, onunla yaşamı paylaşmak, mutluluğun en önemli tariflerinden biri olmuştur. Bu duyguları koruyup, aile bağlarına dönüştürebilmek ise emek ister. O nedenle evlilik daha çok emektir. Empatiyle, karşılıklı anlayışla, saygıyla, sevgiyle verilen emektir. Nasıl ki bir sevgi demlene, demlene büyüyebiliyor ise, nasıl ki minicik ellerini tuttuğunuz bir bebeği kucağınıza aldığınız da tarifsiz duygular kâinata yayılıyor ise evlilikte tarifsiz duyguların, büyük sorumlulukların müessesesidir. Sevdiklerinizle beraber nice güzel, mutlu ve huzurlu seneler geçirmenizi diliyorum."
    Başkan Uysal, nikah aktinin ardından evlilik cüzdanını geline verip çifte kahve fincanı takımı hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow