hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Karaloğlu, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

    Vali Karaloğlu, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı
    expand

    Vali Karaloğlu, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

    Vali Münir Karaloğlu, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 10 Ocak'ın gazetecilerin mesleki hak ve hürriyetlerini elde ettiği gün olduğunu söyledi. Haber almanın ve haberdar olmanın en temel insani ihtiyaçlardan biri olduğunu belirten Vali Karaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

    "İletişim teknolojilerinin hayatımızı sardığı günümüzden geriye doğru baktığımızda, bu ihtiyacın insanlık tarihi kadar eski olduğunu görüyoruz. Matbuat, basın, medya derken, bugün hayatımıza giren yeni iletişim teknolojileriyle birlikte, söz konusu ihtiyacın artarak devam ettiği bir gerçek. Bu anlamda gazeteciler, yüzlerce yıllık meslek ahlakı çerçevesinde, yeni iletişim teknolojileriyle de rekabet ederek, halkımızın kanaat ve beklentilerini, doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme taşıyor. İyiyi kötüyü, yanlışı doğruyu, olanı olması gerekeni, hayata dair ne varsa gündeme taşıyorlar. Gece gündüz demeden çalışıp toplumumuzun bilgi ihtiyacını karşılıyor, çok kıymetli bir görevi yerine getiriyorlar. Büyük emekler vererek, hem çok önemli bir kamu hizmeti veriyor hem de toplumsal hafızamızı tarihe not düşüyorlar."

    Vali Karaloğlu, mesajında devamında ise "Gazetecilerin zaman mefhumu gözetmeksizin verdiği emeğe şahidiz. Yaptığınız her işte, attığınız her adımda, bu şehir için, bu ülke için yapılan her güzel işte çok büyük katkıları var. İçtenlikle ifade ediyorum; Antalya’mız, yerelden ulusala, uluslararasına, çok sayıda önemli organizasyona, güven içerisinde ve başarılı bir şekilde ev sahipliği yapıyor. İçtenlikle ifade ediyorum; yapılan işlerin başarıya ulaşmasında ve markalaşmasında gazetecilerin emek ve alın teri var.

    10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, tüm çalışan gazetecilerimize teşekkür ediyorum. Şehrimize, ülkemize ve milletimize katkılarının aynı duyarlılıkla devam etmesini temenni ediyorum. Ülkemizin 2023 hedeflerine giden zorlu yolları, hep birlikte geçeceğimize yürekten inanıyorum. Bu inanç ve düşüncelerle, daha iyi çalışma imkân ve koşullarına kavuşmanızı temenni ediyor, tüm basın çalışanlarının, 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum."

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow