hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Karaloğlu, Kaleiçi Festival Heyeti'ni kabul etti

    Vali Karaloğlu, Kaleiçi Festival Heyetini kabul etti
    expand

    Vali Karaloğlu, Kaleiçi Festival Heyeti'ni kabul etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Kaleiçi Old Town Festivali için 24 ülke, 48 şehirden kente gelen ülke temsilcilerini makamında kabul etti.

    Muratpaşa Belediyesi'nin bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştirdiği Kaleiçi Old Town Festivali için birçok yabancı misafir Antalya'ya geldi. Ukrayna'nın onur konuğu ülke olarak katılacağı festivale bu yıl 24 ülkeden 48 şehir katıldı. Vali Münir Karaloğlu, festival için Antalya'ya gelen konukları Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile birlikte makamında kabul etti.

    Kaleiçi festivali için gelen konukları, Türkiye'nin misafir odası, dünyaya açılan penceresi Antalya'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Karaloğlu, “Dünyada, yaşayan eski şehirlerin korunması böyle bir bilincin oluşturulması ve bunların gelecek nesillere aktarılması noktasında Muratpaşa Belediyemizin yaptığı ve benzer etkinliklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Birliğiniz, dayanışmanız inşallah dünyadaki diğer ülkelerdeki Old Town'lar arasında da yakın bir iş birliği temellerinin atılmasına vesile olur. Antalya'mıza tekrar hoş geldiniz" dedi.

    Konuklarla karşılıklı sohbetin ardından Vali Karaloğlu, festival heyetiyle ziyaretin anısına fotoğraf çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow