hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Karaloğlu'ndan bağımlılıkla mücadele çağrısı

    Vali Karaloğlundan bağımlılıkla mücadele çağrısı
    expand

    Vali Karaloğlu'ndan bağımlılıkla mücadele çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Bağımlılıkla ilgili mücadelenin devam ettiğini belirten Vali Karaloğlu, "Bütün kurumların ve toplumun bu konuda herkesin üzerine düşeni yapmasıyla başarılı olabiliriz" dedi.
    İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapılan Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen ve kurum müdürleri katıldı.
    Toplantıda konuşan Vali Münir Karaloğlu, bağımlılıkla mücadeleyle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi. Son 11 ayda bağımlılıkla mücadelede yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Vali Karaloğlu, "Metruk binalar meselemiz var. Daha önceki toplantılarımızda da dile getirdik. İlçelere, belediyelere bu konuyla aynı noktaya geldik. Özellikle daha çok Muratpaşa, Manavgat ve Alanya gibi sorunu olan ilçelerimiz var. Eylül ayı toplantımızda alınan kararlar hakkında değerlendirme yapacağız. Aile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müdürlüğü'nün ve Yeşilay'ın yaptığı çalışmalarla ilgili sorunları öğreneceğiz. Bağımlılıkla ilgili tüm mücadelemiz devam ediyor olsa da bir taraftan da sorunlar hala devam ediyor. Özellikle uyuşturucuyla mücadele, uyuşturucunun arzıyla mücadele, bir taraftan terapi ve tedaviyle devam ediyor. Bu kolay bir iş değil. Çok emek verilmesi gerekiyor. Bütün kurumların ve toplumun bu konuda herkesin üzerine düşeni yapmasıyla başarılı olabiliriz. Bu konuda taviz vermeden sivil toplum kuruluşları, üniversitelerimizle birlikte elbirliğiyle bu sorunu toplumun problemi olmaktan çıkarıncaya kadar tüm mücadeleye devam edeceğiz“ dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow