hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı, Emniyet Müdürü Ulucan'ı makamında kabul etti

    Vali Yazıcı, Emniyet Müdürü Ulucanı makamında kabul etti
    expand

    Vali Yazıcı, Emniyet Müdürü Ulucan'ı makamında kabul etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - TÜRK Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve beraberindeki heyet, Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Vali Yazıcı, "Emniyet teşkilatımız şehrimize güven vermeye devam ediyor" dedi.

    Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve beraberindeki heyet Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti. Misafirleri ile yakından ilgilenen Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm Polis Teşkilatının Polis Haftası'nı kutladı.

    Güçlü bir güvenlik teşkilatının, halka daima güven ve huzur verdiğine dikkat çeken Vali Yazıcı, "Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun. Nice 177'nci yıllara inşallah. Teşkilatımız halkımıza güven, arsıza ve hırsıza korku vermeye devam edecek. Onurla, gururla, göğsümüzü gere gere halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Polis teşkilatının vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için gece-gündüz demeden fedakârca görev yaptığını belirten Vali Yazıcı, "Bizler için canla başla görevlerinizi yerine getiriyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyorum. 177 yıldır gurur kaynağımızsınız. Polis teşkilatımız, gelişen teknolojisi ve donanımlı insan kaynağı ile çok önemli başarılara imza atıyor. Teknolojik aletlerin kullanımı ile de olayları çözme süreleri kısalıyor. Her birinizle gurur duyuyorum" diye konuştu.

    Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, Mehmet Murat Ulucan ve beraberindeki heyeti tebrik etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow