hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı: Şehit düşen kahramanlarımızı asla unutmayacağız

    Vali Yazıcı: Şehit düşen kahramanlarımızı asla unutmayacağız
    expand

    Vali Yazıcı: Şehit düşen kahramanlarımızı asla unutmayacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, 1996 yılında Diyarbakır Lice'de şehit olan Piyade Komando Er Hasan Yılmaz'ın Tekirova'da yaşayan ailesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Yazıcı, "Vatan uğruna, bayrak uğruna toprağa düşen kahramanlarımızı asla unutmayacağız" dedi.
    Vali Ersin Yazıcı, Kemer'de çeşitli ziyaretleri sonrası 1996 yılında Diyarbakır Lice'de şehit olan Piyade Komando Er Hasan Yılmaz'ın Tekirova'da yaşayan annesi Raziye Yılmaz ve babası Hüseyin Yılmaz'ı ziyaret etti. Kemer Kaymakamı Yücel Gemici ile Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eşlik ettiği ziyarette Vali Yazıcı, şehide Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.
    AİLELER BİZE EMANET
    Şehit annesi Raziye Yılmaz ve babası Hüseyin Yılmaz'ın hatrını soran Vali Yazıcı, "Bir isteğiniz arzunuz varsa iletmeniz yeterli. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Ay yıldızlı bayrağımız için, ülkemiz için şehadet şerbeti içen kahramanlarımızın aileleri bize emanet. Milletçe ve devletçe şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her şartta ve daima yanlarındayız. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Her türlü sıkıntınızda yanınızdayız. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Devletimizin tüm imkânları kendilerinin hizmetindedir" dedi.
    SABIR DİLEDİ
    Vatan, bayrak uğruna hayatını feda eden kahramanları hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, şunları söyledi;
    "Bugün kahraman şehitlerimize bir Fatiha okumak, hem de ailelerine başsağlığı taziyesi ziyaretinde bulunmak istedik. Bize düşen şehidin ailesinin, yakınlarının yanında olmak. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Devletimiz ve milletimiz tüm şehitlerimize her zaman minnettardır. Sizlere sabırlar diliyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow