hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı'dan DSİ'ye ziyaret

    Vali Yazıcıdan DSİye ziyaret
    expand

    Vali Yazıcı'dan DSİ'ye ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA)- ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Vali Yazıcı'ya brifing sundu.

    Antalya'da kurum ziyaretlerine devam eden Vali Yazıcı'nın bugünkü durağı DSİ Bölge Müdürlüğü'ydü. Kurum yetkilileriyle toplantı yapan Vali Yazıcı, çalışmalar hakkında bilgi aldı, çalışanalara sorumluluk bilinciyle vatandaşa hizmet odaklı görevini icra etmesi gerektiğini hatırlattı. DSİ'nin başarılı ve büyük yatırımlar yaparak Antalya'ya hizmet ettiğini belirten Vali Ersin Yazıcı, "Devasa projeler artık 15-20 yıl sürmüyor. Kısa sürede projelerinizi sonlandırıp hizmete sunuyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak bu işler bizlerin göğsünü kabartıyor" şeklinde konuştu.

    Kurumun önemine vurgu yapan Vali Yazıcı "İnsanlara, canlılara hayat veren bir kurumda çalışıyorsunuz. Önemli işler üreten bir kurumun çatısı altındasınız. Önemli yetkilere sahipsiniz bu yetkileri kullanırken insanları memnun ve mutlu kılmaya dikkat etmelisiniz. Vatandaş odaklı çalışarak işlerini çok kısa sürede çözüme kavuşturmalısınız" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow