hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Validen çocuklara çikolata hediyeli resim kampanyası

    Validen çocuklara çikolata hediyeli resim kampanyası
    expand

    Validen çocuklara çikolata hediyeli resim kampanyası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, kitap okuma kampanyasının ardından #ResimYapHediyeKap #EnTatlıHediyem etiketleriyle Ramazan Bayramı'nın sevinç ve mutluluğunun resmini çizen ve e-posta gönderen ilk 1000 çocuğa Çikolata Kütüphanesi hediye edeceğini duyurdu.

    Kampanyayla ilgili açıklama yapan Vali Münir Karaloğlu, Ramazan Bayramı'nın sevinç ve mutluluk olduğunu söyledi. Vali Karaloğlu, “Tabiki bayram mutluluğu çocuklarımızla katlanır, kanatlanır, güzelleşir. Biz de Ramazan Bayramı yaklaşırken, Covid-19 tehdidi nedeniyle evden çıkamayan, okulundan, parklardan uzak kalan güzel çocuklarımızın bir nebze olsun mutluluğuna vesile olmak için, bu sefer daha kolay çok daha tatlı bir kampanya başlatıyoruz. 14 yaş altı tüm çocuklarımızı davet ediyoruz" dedi.

    BAYRAM SEVİNCİNİN RESMİ

    Çocuklara 'Mutluluğun resmini çizebilir misiniz?' diye seslenen Vali Karaloğlu, “Hani dedik ya, 'Ramazan Bayramı sevinçtir, mutluluktur' diye. Sizlerden, Ramazan Bayramı'nın yani, sevinç ve mutluluğun resmini çizmenizi bekliyoruz. Bir resim çizerek bize, Ramazan Bayramı'nda ne yapmak istediğinizi de anlatabilirsiniz. Yaptığınız resmi siz tutun ve aileniz fotoğrafınızı çeksin. Sonra fotoğrafı bize gönderin, bilgi ve çikolata dolu bir kütüphaneniz olsun" dedi.

    İLK 1000 ÇOCUĞA ÇİKOLATA KÜTÜPHANESİ

    Kampanyaya 18 Mayıs'a kadar katılım sağlanabileceğini açıklayan Karaloğlu, “Önce, çektiğiniz fotoğrafı Twitter gönderimizin altına yorum olarak paylaşın. Sonra, paylaştığınız yorumun ekran görüntüsünü alarak, çocuğumuzun adı, soyadı ve açık adres bilgisiyle birlikte bayramhediyem@gmail.com adresimize göndermeniz yeterli olacaktır. Mail gönderen ilk 1000 çocuğumuza, güzel bir kitapla birlikte, tatlı mı tatlı bir Çikolata Kütüphanesi hediye ediyoruz. Haydi, hepinizi renklerin büyülü dünyasına bekliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow