hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Virüs günlerinde sessiz 10 Nisan

    Virüs günlerinde sessiz 10 Nisan
    expand

    Virüs günlerinde sessiz 10 Nisan

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,(DHA) - ANTALYA'da, Türk Polis Teşkilatı'nın 175'inci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Şehitlikte düzenlenen anma töreninde dua edildi. İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan ve sınırlı sayıdaki personel törenlerde maske taktı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, ise koronavirüs nedeniyle ziyaretleri gerçekleştirememekten üzüntü duyduğunu belirterek, yayımladığı mesajla kutladı.

    Türk Polis Teşkilatı'nın 175'inci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Antalya'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Teftiş Kurulu Antalya Bölge Başkanı Hasan Büyükkırlı, Özel Güvenlik Denetleme Antalya Bölge Çalışma Merkezi Başkanı Serdar Hatipoğlu, Antalya Özel Harekat Bölge Müdürü Süleyman Burunkaya, Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Kırca, Antalya Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürü Doç.Dr. Taner Bora'nın katıldığı törende emniyet mensupları koronavirüs önlemleri kapsamında maske taktı.

    İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan, "Kuruluş yıldönümleri tarihi köklerimizi hatırlamamız için son derece önemlidir. Vatan, millet ve devlet kavramları bu kökler üzerinde anlam kazanır. 175 yıllık tarihinin her sayfasında şan, şeref ve kahramanlık destanlarıyla süsleyen, bugün de aynı şerefle ülkemizin dört bir yanında hatta sınır ötesinde destanlar yazan Türk Polis Teşkilatı, halkımızın can ve mal emniyetini sağlıyor, ülkemizin birliğin koruyor ve milletimize huzuru teslim ediyor" dedi.

    Türk Polis Teşkilatı'nın mensubu olmaktan daima onur duyduğunun altını çizen Ulucan, mesai arkadaşlarının da aynı onuru taşıdığını yürekten inandığına dikkat çekti.

    Şehitlikte düzenlenen törende Müdür Ulucan ve beraberindekiler, dua edip şehit polislerin mezarına çiçek bıraktı. Müdür Ulucan, "Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tarih boyunca vatan, bayrak ve tüm kutsallarımız uğruna canlarını seve seve feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi, malullerimizi ve emeklilerimizi şükranla anıyor, aziz hatıralarının önünde saygıyla eğiliyoruz" diye konuştu.

    Antalya Valisi Münir Karaloğlu, ise koronavirüs nedeniyle ziyaretleri gerçekleştirememekten üzüntü duyduğunu belirterek, yayımladığı mesajla kutladı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow