hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yaşlı ve çocuklara sokak izni

    Yaşlı ve çocuklara sokak izni
    expand

    Yaşlı ve çocuklara sokak izni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararla, 7 Haziran Pazar günü 65 yaş üstüne, 10-12 Haziran tarihlerinde de 0-18 yaş grubu arasındaki çocuk ve gençlere sokağa çıkma izni verildi.

    Kurul tarafından alınan karara göre, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları olanlar 7 Haziran Pazar günü 14.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek. Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 0-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler ise 10 Haziran Çarşamba ve 12 Haziran Cuma günleri 14.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek. Her iki grup için de sokağa çıkma izin günlerinde, yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak şartı getirildi.

    Ayrıca, Yükseköğretim Öğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilerin T.C. kimlik kartı başvurularının alınması amacıyla, il ve ilçe nüfus müdürlükleri 6 Haziran Cumartesi günü açık olacak.

    Sınava girecek 18 yaş altındaki öğrencilerin 6 Haziran Cumartesi günü başvuru için nüfus müdürlüklerine gitmeleriyle sınırlı olmak ve sınava başvurulduğunu gösterir belgeyi ibraz etmeleri şartıyla dışarı çıkabilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow