hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yaşlılar evlerinde tıraş edildi

    Yaşlılar evlerinde tıraş edildi
    expand

    Yaşlılar evlerinde tıraş edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, mobil kuaför hizmetini vatandaşın ayağına götürmeye devam ediyor. 3 gün boyunca Kemer'in Çıralı ile Beycik ve Gedelme Yaylası'nda hizmet veren mobil kuaför tırı yoğun ilgi gördü. Tıra gidemeyen yaşlı bireyler için ise kuaför hizmeti evlerinde verildi.

    Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın mobil kuaför tırının Kemer'de ilk durağı Beycik Yaylası oldu. Köy meydanına park eden mobil tıra yayla halkı yoğun ilgi gösterdi. Beyciklilerin bir kısmı mobil tıra gelerek hizmet alırken, gelemeyecek durumda olanlara ise evlerinde hizmet sunuldu. İlk defa böyle bir hizmet gören Beycik sakinleri ayaklarına kadar gelen kuaför hizmetinden memnun kaldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gedelme Yaylası'nda da yaşlıları evlerine giderek tıraş etti. Evlerinin bahçesinde saç-sakal tıraşı olan yaşlıların mutluluğu gözlerinden okundu.

    ÇIRALI HALKI HİZMETTEN MEMNUN

    Kuaför ve berber bulunmayan Çıralı'da da mobil kuaför hizmeti verildi. 7'den 70'e Çıralı sakinlerinin saç kesimleri ve bakımları yapıldı. Mahallede kuaför ve berber olmadığı için Kemer'e ya da Kumluca'ya gitmek zorunda olan Çıralılılar ayaklarına gelen hizmetten memnun olduklarını ifade etti. Mobil Tır hizmetinden Kemer'de 3 gün boyunca 105 vatandaş faydalandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow