hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yazar Nilgün Bodur okurlarıyla buluştu

    Yazar Nilgün Bodur okurlarıyla buluştu
    expand

    Yazar Nilgün Bodur okurlarıyla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - TERRACITY Lara AVM'nin düzenlediği Kültür- Sanat Buluşmaları'nın konuğu olan yazar Nilgün Bodur, okurlarıyla buluştu.

    Çok satan kitaplar listesinde haftalarca bir numarada yer alan, 'Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim', 'Sıradaki Teşekkürüm Bana Yanlış Yapanlara' ve 'Yanlışlıktan Değil Yalnızlıktan' adlı kitapların yazarı Nilgün Bodur, Terracity AVM'nin Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği etkinliğin konuğu oldu. Okurla buluşmasının, tüm kariyerinin en mucizevi bölümü olduğunu söyleyen Nilgün Bodur, söyleşide 'yaşam', 'mutluluk', 'popülerlik', 'kıskançlık', 'düş kırıklığı' ve 'psikolojik şiddet' gibi konularda gözlemlerini okurlarıyla paylaştı.

    Yazarlık macerasıyla ilgili bilgi veren Nilgün Bodur, çok satanlar listesinde haftalarca liste başı olan kitapları ile milyonlarca kişiye ulaştığını söyledi. Yazmakta olduğu yeni kitabıyla ilgili bilgi de veren Nilgün Bodur, son kitabını yazarken 1500-1800'lü yıllarda yaşamış düşünürlerin görüşlerini anlamaya çalıştığını kaydetti.

    Kalabalık ve coşkulu bir topluluğa seslenen yazar Bodur, kötülük gören insanların yalnızlığı ve bireyselliği tercih ettiğini, bunun da mutsuz insanların çoğalmasına yol açtığını vurguladı. Nilgün Bodur, bir çıkar dünyası haline gelen dünyada popülerliğin prim yaptığını, yaşamdan örneklerle okurlarına aktardı. Nilgün Bodur, “Bütün hastalıkların, kanserin, hatta soğuk algınlığının nedeni mutsuzluktandır. Mutluluk verin. İyilik ve iyi niyet mutlaka dönüp dolaşıp size gelecektir" dedi.

    Yazar Nilgün Bodur, söyleşinin sonunda çok satanlar listesinde haftalarca ilk sırada yer alan kitaplarını imzaladı ve okurlarıyla anı fotoğrafı çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow