hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yılbaşı Festivaline yoğun ilgi

    Yılbaşı Festivaline yoğun ilgi
    expand

    Yılbaşı Festivaline yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda başlattığı Yılbaşı Festivali, yoğun ilgi görüyor. Pazar günü de festival alanına akın eden Antalyalılar ve turistler konserler, sahne gösterileri ve çeşitli etkinliklerle yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşadı.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle yeni yıl heyecanını Antalyalılara dolu dolu yaşatıyor. Antalya, 2020'yi Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği Yılbaşı Festivali ile karşılıyor. Yeni yıl heyecanını bir hafta öncesinden başlatan festivale pazar günü de binlerce kişi akın etti. Vatandaşlar kadar Antalya'da yaşayan yerleşik yabancılar ve turistlerin de büyük ilgi gösterdiği festivalde birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

    FESTİVAL ÇARŞISI

    Noel Baba DJ performans, Grup Soğuk Ft.Zehra Tezcan konserleri izleyenleri coştururken, Grup Crystal Band ve Christmas Band gösterileri doyasıya eğlendirdi. Dev maskotlar, tahta bacak, kar küresi, yılbaşı ağaçları, interaktif tombala, çocuk oyun alanları ve büyüleyici kar yağdırma efekti ile yeni yıl coşkusu festival alanında en güzel şekilde yaşandı. Ayrıca festival çarşısında yer alan el yapımı oyma ahşap ürünler, bez oyuncaklar, takılar, yılbaşı aksesuarları ve yöresel ürünler stantlarında alışveriş yapan vatandaşlara çeşitli lezzetler de sunuluyor. Festival, 31 Aralık'a kadar devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow