hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zümrütova'da kapsamlı temizlik

    Zümrütovada kapsamlı temizlik
    expand

    Zümrütova'da kapsamlı temizlik

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, Zümrütova Mahallesi'nde insan sağlığı ve can güvenliğini tehdit eden 7 bin 500 metrekarelik mezbelelik alanda temizlik yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen işlem sırasında Veteriner İşleri Müdürlüğü de ot ve çalılıklara saklanmış olabilecek sokak hayvanları için hazır bekledi.
    Muratpaşa Belediyesi, aynı zamanda Kırcami bölgesi imar planlaması içinde kalan Zümrütova Mahallesi'nde 7 bin 500 metrekarelik mezbelelik alanda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Bülent Ecevit Bulvarı'nın kuzeyinde Sinanoğlu ve Yalı caddeleri arasında kalan mahallede çalışma, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Ekipler, mezbelelik alanlarda olası bir yangına neden olabilecek kurumuş otları temizlerken iş makineleriyle de çalılıklar söküldü. Çalışmalara Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de ot ve çalılıklara saklanmış olabilecek sokak hayvanları için hazır bekledi.
    MÜLK SAHİPLERİNE UYARI
    Muratpaşa'da mezbelelik halde bulunan diğer alanlara ilişkin tespit çalışmasının başladığını belirten yetkililer, "Muratpaşa yaşayanlarının can güvenliği ve sağlığını tehdit eden mezbelelik alanları tespit ediyoruz. Bu alanların mülk sahiplerine uyarı niteliğinde gerekli bildirimlerde bulunacağız. Mülk sahipleri hakkında, uyarılara rağmen gerekli temizliği yaptırmamaları veya özeni göstermemeleri halinde cezai işlemler uygulanacaktır" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow