hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Artvin’de pandemi sonrası spor faaliyetleri istişare edildi

    Artvin’de pandemi sonrası spor faaliyetleri istişare edildi
    expand

    Artvin’de pandemi sonrası spor faaliyetleri istişare edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ARTVİN, (DHA)- Artvinspor Kulubü Yönetim Kurulu üyeleri Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne yeni atanan Mustafa Demirkıran’ı ziyaret ederek, pandemi sonrası yapılması planlanan spor faaliyetleri hakkında istişarede bulunuldu.

    Kulüp Başkanı İrfan Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Özlem Sarayoğlu, Göksel Sönmez ile Cihat Uzun ile birlikte kısa bir süre önce atanan Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı dileklerinde bulundu. Kulübün kuruluş ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Yıldırım, Artvin’de sporun gelişmesine katkı sağlamak ve gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmelerine engel olmak amacıyla Artvinspor Kulübünün kurulduğunu söyledi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran ise ilde sporun gelişmesine gayret gösterdiklerini belirterek, sporu toplumun geneline yaymak istediklerini belirtti. 

    Artvin'in adını taşıyan Artvinspor'u çok önemsediklerini belirten Demirkıran, “İl Müdürlüğü olarak sporun her branşını destekliyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin yeşil sahalarla buluşmaları, sporla iştigal etmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda amatör spor kulüplerimize önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. İlimizdeki bütün spor kulüplerimizin destekleriyle pandemi sonrası yapılmasını planladığımız faaliyetleri birlikte hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

    EV HANIMLARI SPORLA BULUŞTURULACAK

    Ev hanımlarını sporla buluşturmayı amaçladıklarını belirten Demirkıran, “Önümüzdeki günlerde ev hanımlarını ve bayan kardeşlerimizi sporla buluşturmak amacıyla bir çalışma içerisinde olacağız. Bu konuda çeşitli projelerimiz var. Ev hanımı ve bayan kardeşlerimizi salon sporları başta olmak üzere (voleybol, basketbol, masa tenisi,)  yeşil sahalarda futbolla buluşturmak istiyoruz. Spor yapmak isteyen herkesi spor salonlarımıza ve futbol sahalarımıza bekliyoruz.” dedi. 

    FUTBOLA KADIN YÖNETİCİ ELİ DEĞDİ

    Artvinspor Kulübünün 2 yöneticisinin kadın olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Demirkıran, “Kadının elinin değdiği her yer güzelleşir ve bir aile ortamı olur. Futbolun içerisinde kadın yöneticilerin olmasını önemsiyor ve destekliyoruz. Kadınların futbol dünyasında çoğalmasıyla birlikte tribünlerde küfürlerin son bulacağına inanıyoruz. Kadınların tüm spor dallarında boy göstermesini istiyoruz" ifadelerinde bulundu.

    Yıldırım,  ziyaret sonunda Demirkıran’a adının yazılı olduğu forma ve atkı hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow