hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anneler Günü'nde tekerlekli sandalye hediye ederek sevindirdiler

    Anneler Gününde tekerlekli sandalye hediye ederek sevindirdiler
    expand

    Anneler Günü'nde tekerlekli sandalye hediye ederek sevindirdiler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AYDIN'ın İncirliova ilçesinde, yürüme güçlüğü çeken 4 çocuk annesi 86 yaşındaki Gülsüm Eygay'a AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı tarafından 'Anneler Günü' hediyesi olarak tekerlekli sandalye hediye edildi. Tekerlekli sandalyeye kavuşan Eygay, büyük sevinç yaşadı.

    AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetim kurulu üyeleri, İstiklal Mahallesi'ndeki çocuklarını yanında yaşayan, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüme güçlüğü çeken Gülsüm Eygay'ı Anneler Günü'nde ziyaret etti. Celbek ve beraberindekiler, Eygay'ın rahat bir şekilde hareket edebilmesi ve bazı işlerini başkalarının yardımı olmadan kendi başına görebilmesi için Anneler Günü hediyesi olarak tekerlekli sandalye hediye etti.

    Eygay'a tekerlekli sandalyesini AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, AK Partili İncirliova Belediye Meclis Üyesi Hatice İrik, AK Parti İncirliova Gençlik Kolları Başkanı Yunus Sarıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akar birlikte teslim etti. Böyle bir günde hediye edilen tekerlekli sandalyenin kendisini mutlu ettiğini belirten Eygar, evinin çevresinde tekerlekli sandalyesiyle tur attı.

    'ONLAR BİZİM EN BÜYÜK DEĞERİMİZ'

    AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, "Gülsüm Nine'nin durumunu öğrenince bir şeyler yapmak istedik. Yönetim olarak birlikte aldığımız tekerlekli sandalyeyi kendisine teslim ettik. Onun mutlu olması bizi daha da sevindirdi. Onlar bizim en büyük değerimiz. Bu anlamlı günde onu mutlu ettiğimiz için onur duyduk. Koronavirüs nedeniyle haftalardan beri evden dışarıya çıkamıyor. Sandalyeyle evinin çevresinde kısa bir gezinti yapması çok iyi geldi. Büyüklerimize daha fazla sahip çıkacağız. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü yürekten kutluyorum. İyi ki varlar" dedi.

    Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow