hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kuşadası’nda villan hırsızlım hırsızı suçüstü yakalandı

    Kuşadası’nda villan hırsızlım  hırsızı suçüstü yakalandı
    expand

    Kuşadası’nda villan hırsızlım hırsızı suçüstü yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AYDIN’ın Kuşadası ilçesindeki bir villadan hırsızlık yaparken jandarma tarafından suç üstü yakalanan Mevlüt Koyuncu (28), sevk edildiği adliyede tutuklandı.

    Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen 25 Ağustos Salı günü Güzelçamlı Mahallesi, Meşeli Kuyu Caddesi üzerindeki bir villaya hırsızlık amacıyla birinin girdiği ihbarı üzerine harekete geçti. Bunun üzerine harekete geçen jandarma, Mevlüt Koyuncu'yu viladan çaldığı belirlenen

    bir adet duş seti, 3 musluk bataryası, 1 bataryalı musluk, 1 şarjlı el feneri, 2  tornavida, 1 adet 4.5 G Wi-Fii, 1 adet 130 ekran LCD televizyon, 1 ankastre ocak, 4 altın küpe, 1 adet 24 ayar külçe altın ve 5 altın künyeyi bir taksinin bagajına yüklerken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan Koyuncu’nun yapılan sorgusunda 7 ayrı hırsızlık olayından suç kaydı olduğu belirlendi. Zanlının villadan çaldığı tamir aletleri, ziynet ve elektronik eşyaları ile mutfak ve banyo malzemeleri tutanakla villa sahibi Zekiye Ağkün’e teslim edildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Koyuncu, tutuklandı.

    Eşber OKAYER / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow