hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kahvehaneye kumar operasyonunda şüphelilere ceza yağdı

    Kahvehaneye kumar operasyonunda şüphelilere ceza yağdı
    expand

    Kahvehaneye kumar operasyonunda şüphelilere ceza yağdı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AYDIN'ın Nazilli ilçesinde polisin bir kahvehaneye düzenlediği kumar operasyonunda suçüstü yakalanan 8 kişiye 'kumar oynamak' ve koronavirüs tedbirlerini ihlalden toplam 25 bin 200 TL para cezası kesildi. Kahvehane ise mühürlenirken sahibi hakkında 'Kumar oynanmasına aracılık edip, yer temin etmek ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'a muhalefet' suçundan adli işlem başlatıldı.

    Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Yeni Mahalle'de bulunan bir kahvehanenin gizli bölümlerinde kumar oynandığı bilgisine ulaştı. Polis, söz konusu adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, kumar oynayan 8 kişi suçüstü yakalandı. Kahvehanedeki aramada

    74 mermi, kumar oynamak amacı ile kullanılan 255 adet çeşitli renk ve boyda pul, 119 adet değişik renkte ve sayıda okey taşı, 24 deste iskambil kağıdı, kumardan elde edildiği değerlendirilen 600 TL kağıt para ele geçirildi.  Kumar oynayan 8 kişiye, Kabahatler Kanunu'nun göre toplam 10 bin 068 TL ve koronavirüs tedbirlerini ihlalden 25 bin 200 TL olmak üzere toplam 35 bin 268 TL idari para cezası kesildi.

    Kahvehanenin sahibi M.D. (49) hakkında ise 'Kumar oynanmasına aracılık edip, yer temin etmek ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'a muhalefete suçundan adli işlem başlatılıp, kahvehane mühürlendi.

    Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow