hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nazilli'de bir okul kütüphaneye kavuştu

    Nazillide bir okul kütüphaneye kavuştu
    expand

    Nazilli'de bir okul kütüphaneye kavuştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ / (Aydın), (DHA)-AYDIN'ın Nazilli ilçesinde 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamında 15 Temmuz İlkokulu'na kütüphane açıldı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamında Nazilli ilçesinde bulunan 15 Temmuz İlkokulu'nda yapımı tamamlanan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

    Açılışa, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Aydın İl Milli Eğitim Müdür Vekili Erol Bulut, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Savaş, Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Aydın, okul müdürleri, öğrenciler, siyasi parti temsilcileri katıldı. Aydın İl Milli Eğitim Müdür Vekili Erol Barut, "Proje kapsamında Aydın için 195 okulumuz belirlenmiştir. Ayrıca talepleri olan 108 okulumuza da kitap temin ederek önümüzdeki 10 gün içerisinde hızlı bir şekilde açılışlarını yapıp teslim edeceğiz. Kütüphane konusu bizim için ayrı bir mutluluk. Bu kütüphaneleri ilimizde bulunan 3 mesleki lisemizin üretiyor olması ayrı bir konu" dedi. Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ise "Bizler böyle projeleri görünce çok duygulanıyoruz. Çok da mutlu oluyoruz. Geleceğe daha güvenle bakıyoruz. Kütüphanemizi okulumuza kazandıran herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow