hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ayvalık'ta arkadaşlarıyla kavga eden kişi, hastanede öldü

    Ayvalıkta arkadaşlarıyla kavga eden kişi, hastanede öldü
    expand

    Ayvalık'ta arkadaşlarıyla kavga eden kişi, hastanede öldü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadri KAYA/AYVALIK (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde Murat Uzun (36), arkadaşları M.C.E. (25) ve M.D. (25) ile bir araya geldi. İddiaya göre, Murat Uzun ile M.C.E. ve M.D. arasında nedeni belli olmayan bir şekilde kavga çıktı. Kavganın ardından döndüğü evinde fenalaşan Murat Uzun kaldırıldığı hastanede iç kanamadan hayatını kaybetti. Kavgaya karışan M.C.E. tutuklandı.
    Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası Pateriça mevkiinde dün akşam Murat Uzun, M.C.E. ve M.D. bir araya geldi. Bir süre sonra Murat Uzun ile M.C.E. ve M.D. arasında nedeni belli olmayan bir şekilde tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Tarafların ayrılmasının ardından kavgada darp edildiği iddia edilen Murat Uzun evine döndü. Evinde fenalaşan Murat Uzun, sağlık ekiplerini aradı. İlk müdahalesi evinde yapılan Murat Uzun, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinde iç kanaması geçirdiği tespit edilen Uzun, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.
    Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Murat Uzun ile kavga eden M.C.E. ve M.D. polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından M.C.E. ve M.D. adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen M.C.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow