hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ayvalık'ta fuhuş operasyonu: 2 kişi tutuklandı

    Ayvalıkta fuhuş operasyonu: 2 kişi tutuklandı
    expand

    Ayvalık'ta fuhuş operasyonu: 2 kişi tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde bulunan pansiyonda fuhuş yapıldığı istihbaratını alan polis, operasyon düzenledi. İşletmeciler Hüseyin T. (60) ve Şenol U. (42) sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fevzibey Mahallesi'nde faaliyet gösteren pansiyonda fuhuş yapıldığı yönünde istihbarat bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan takibin ardından, Hüseyin T. ve Şenol U.'nun fuhuşa aracılık yaptığı belirlendi. Pansiyona baskın düzenleyen polis; Hüseyin T. ve Şenol U.'nun yanı sıra fuhuş yapan K.S. ve N.Y. ile  Moğolistan uyruklu E.S.'yi gözaltına aldı.

    Ayrıca yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 15 adet fişek, çok sayıda cinsel içerikli hap ve 5 bin TL ele geçirildi.

    İfadelerinde zorla çalıştırıldıklarını söyleyen K.S., N.Y. ve E.S., emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

    Hüseyin T. ve Şenol U. emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece fuhuşa teşvik, yer temini ve zorla fuhuş yaptırma iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow