hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne destinasyon dalında onur ödülü

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesine destinasyon dalında onur ödülü
    expand

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne destinasyon dalında onur ödülü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR, (DHA)-BALIKESİR'i tanıtmak için 26'ncı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na  (EMITT) katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, destinasyonlar dalında '26. yıl Onur Ödülü'nü aldı.

    26'ncı kez kapılarını açan EMITT'te Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir'in doğal güzelliklerini, kültürünü, tarihini, sahillerini, turizm destinasyonları ve gastronomisini tüm dünyaya tanıttıklarını söyledi. Etkin organizasyon ve iş birliği ile fuarın başarısına katkıda bulunan Büyükşehir Belediyesi, 26. yıl Onur Ödülü'nü aldı.

    Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası, STK'lar gibi Balıkesir'in tüm dinamikleri birlik ve beraberlik içinde etkin bir şekilde şehrin tanıtımını gerçekleştiriyor. Peynir, zeytin ve ekmek çeşitleri, 30 çeşit ürünüyle meşhur Balıkesir kahvaltısı, coğrafi işaretli ürünleri ile turizm destinasyonları hakkında da ziyaretçilere bilgiler aktarılıyor.(DHA)
    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow