hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Balıkesir'de ‘Akıllı Şehir’ uygulamaları kapsamında Wi-Fi ağı genişledi

    Balıkesirde ‘Akıllı Şehir’ uygulamaları kapsamında Wi-Fi ağı genişledi
    expand

    Balıkesir'de ‘Akıllı Şehir’ uygulamaları kapsamında Wi-Fi ağı genişledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR, (DHA)- Büyükşehir Belediyesi, 'Akıllı Şehir' uygulamaları kapsamında 15 ilçede 36 sosyal alan ve 200 toplu taşıma aracında ücretsiz olarak verdiği Wi-Fi ağını genişletmeye devam ediyor.

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çağın gerekliliklerini yerine getirebilmek, daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla 'Akıllı Şehir' uygulamalarını genişletmeye devam ettiğini belirtti.  Bu kapsamda kent genelindeki ücretsiz Wi-Fi ağını günden güne genişleten Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 15 ilçede 36 sosyal alan ve 200 toplu taşıma aracında Balıkesir’de yaşayan vatandaşlara hizmet veriyor.

    121 BİN 500 KULLANICI 350 BİN KEZ BAĞLANTI

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "İnsan hayatına teknolojiyle değer katan, yaşam kalitesini artıran, ekosisteme ve doğal kaynaklara saygılı akıllı kent uygulamalarını Balıkesir ölçeğinde tasarlayan Büyükşehir Belediyemiz, kent genelindeki ücretsiz Wi-Fi ağını günden güne genişletmeye devam ediyor. Vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ücretsiz internet erişimi olanağı her geçen gün artırılırken, 15 ilçede park, sahil, meydan gibi 36 sosyal alanda ve 200 toplu taşıma aracında vatandaşları hızlı, güvenli ve ücretsiz internetle buluşturuyoruz. 121 bin 500 kullanıcısı bulunan 'BBB Wi-Fi' ile 2021 yılında 350 bin kez bağlantı kurdu" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow