hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bandırma Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı törenle açıldı

    Bandırma Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı törenle açıldı
    expand

    Bandırma Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı törenle açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ümit BABACAN/BANDIRMA,(Balıkesir),(DHA)-BANDIRMA Belediyesi tarafından yenilenen, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Bandırma Şubesi törenle açıldı. Açılışta konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ‘’Bu toprakları vatan yapan, bize emanet eden başta şehitlerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

    Açılışa Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Emniyet Müdürü Soner Duran, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi, Müftü Hamdi Gevher, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Bandırmaspor Başkanı Göksel Karlahan, Sivil Toplum Kuruluşları, Genel Merkez 2.Başkanı Kaan Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri ile Gaziler ve Şehit aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Şube 2. Başkanı Songül uzun açılış konuşması yaparak şubenin yenilenmesine katkıda bulunanlara teşekkürlerini iletti. 

    “TABİKİ EN BÜYÜK GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’TÜR”

    Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mırza, yaptığı konuşmada, ''Bu toprakları vatan yapan, bize emanet eden başta şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Ben 5 yıldır bu kentte belediye başkanlığı yapıyorum. Bu başkanlığımı onurla, şerefle, gece gündüz çalışarak yerine getirdim. Bana bu şansı veren siz vatandaşlarıma şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra da hep beraber, iç içe olmaya, dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz. Bandırma Belediyesi sadece Gaziler Vakfı’na değil, Bandırma’daki tüm sivil toplum örgütlerine, tüm kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler içerisinde oldu.'' dedi. 
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow