hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bandırma'da Cumhuriyet Meydanı baştan sona temizleniyor

    Bandırmada Cumhuriyet Meydanı baştan sona temizleniyor
    expand

    Bandırma'da Cumhuriyet Meydanı baştan sona temizleniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ümit BABACAN/BANDIRMA,(Balıkesir),(DHA)- BALIKESİR’in Bandırma ilçesinde Cumhuriyet Meydanı, Bandırma Belediyesi temizlik ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından tertemiz hale getirildi.

    Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanı yıkanıp, tertemiz hale getirdi. Bandırma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Cumhuriyet Meydanını temizlemek için adeta seferber oldu. Ekipler, hafta sonu olmasına rağmen sabah başlattıkları yoğun çalışmalarla Cumhuriyet Meydanını tertemiz etti. Bir taraftan süpürülen, bir taraftan ilaç dökülen ve bir taraftan da arazözler vasıtasıyla yıkanıp tertemiz hale getirilen Bandırma’nın merkezi yeri Cumhuriyet Meydanında ayrıca büyük süs havuzu da ekipler tarafından temizlenip güzel bir görünüm haline getirildi.

    Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, yaşadıkları kentin temiz olmasına başından beri özen gösterdiklerini belirterek, ekiplerin sadece Cumhuriyet Meydanı’yla sınırlı kalmadıklarını, Bandırma’nın her yerini temizlemek için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.  

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow