hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burhaniye ilçesine 4 Mavi Bayrak verildi

    Burhaniye ilçesine 4 Mavi Bayrak verildi
    expand

    Burhaniye ilçesine 4 Mavi Bayrak verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR'in Burhaniye ilçesi genelinde 4 bölgeye Mavi bayrak verildi. Mavi Bayraklar, düzenlenen törenle göndere çekildi.

    Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nca (FEE) belirlenen 33 kritere uygun olan plajlar Mavi Bayrak almaya devam ediliyor. Kriterleri yeterli olan Burhaniye'deki 4 noktaya Mavi Bayrak verildi. Burhaniye Ören Mahallesi'nde düzenlenen Mavi Bayrak törenine Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı CHP’li Ali Kemal Deveciler, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) İzmir ve Kuzey İlleri Koordinatörü Doğan Karataş katıldı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ilerleyen senelerde Mavi Bayrak sayısını artırmak istediklerini söyledi.

    Burhaniye'de turizmin gelişmesi için çalıştıklarını kaydeden Kaymakam Hüseyin Öner, “Burhaniye, Mavi Bayrak konusunda ödüllendirildi. Mavi bayrak, bir çok kriter göz önüne alınarak veriliyor. Bunda emeği geçen belediyemizi ve turizm işletmelerimizi kutluyorum. İnşallah, Burhaniye bu mavi bayrak sayısını artırarak turizmde daha iyi yerlere gelecek” dedi.

    Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow