hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burhaniye'de Ünilig Hentbol Play-Off müsabakaları sona erdi

    Burhaniyede Ünilig Hentbol Play-Off müsabakaları sona erdi
    expand

    Burhaniye'de Ünilig Hentbol Play-Off müsabakaları sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR'in Burhaniye ilçesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı Ünilig Hentbol Play-Off müsabakalarına ev sahipliği yaptı. İki gün süren karşılaşmalarda dereceye giren takımlara törenle ödülleri verildi. Erkekler ve bayanlarda birincilere 30 bin TL,  ikincilere 20 bin TL ve üçüncülere 10 bin TL hediye çeki verildi.

    Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşmalarda, bayanlarda Ondokuz Mayıs Üniversitesi birinci olurken, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ikinci ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi de üçüncü oldu. Erkeklerde ise, İstanbul Üniversitesi ekibi birinci, Siirt Üniversitesi ikinci ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi de üçüncü oldu. Atatürk Spor Salonu'ndaki törende dereceye giren ekiplerin ödülleri, Belediye Başkan Vekili Hasan Metin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Savaş Keskin tarafından verildi.

    Müsabakalara bin 54 sporcunun katıldığını söyleyen Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Lokman Arcıoğlu, “Balıkesir olarak şehrimiz çok büyük bir organizasyona imza attı" dedi.

    İstanbul Üniversitesi takım kaptanı Kaan Küçük ise, "Bizleri burada ağırlayan öncelikle Burhaniye Belediye Başkanımız olsun, organizasyon komitesi olsun bizleri çok mutlu ettiler. Herkese çok teşekkür ediyorum. Öncelikle süper bir organizasyon oldu. Herkesin eline koluna sağlık. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Çok emek harcadık. Şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

    Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow