hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Öner, dünya şampiyonu için destek istedi

    Kaymakam Öner, dünya şampiyonu için destek istedi
    expand

    Kaymakam Öner, dünya şampiyonu için destek istedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinden katıldığı vücut geliştime yarışmalarından altın madalya ile dönen Halil Bakırcı, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner’i ziyaret etti. Öner, “Bu türden spor branşları, maddi destek ve sponsorluk olmadan olmaz. Burhaniyeli iş insanlarını destek olmaya davet ediyorum” dedi.

    Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları da olan Burhaniyeli Milli Vücut Geliştirme Sporcusu Halil Bakırcı, son olarak 18-19 Mayıs'ta KKTC'de düzenlenen 2019 WABBA Dünya Şampiyonası gençler kategorisinde kazandığı şampiyonluk sevincini paylaşmak üzere Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner’i ziyaret etti. Kaymakam Öner, geçen yıl Bosna Hersek'te düzenlenen Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda altın madalya kazanan ve 22-26 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası gençler bodybuilding kategorisinde şampiyon olan Milli sporcu Halil Bakırcı’yı makamında ağırladı.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Öner, “İlçemizin spordaki gururlarından biri olan sporcumuza maddi ve manevi olarak öncelikle Burhaniyeli iş insanlarını destek olmaya davet ediyorum. Bu türden spor branşları, maddi destek ve sponsorluk olmadan olmaz. Kendini spora adayan ve üniversite eğitimini de bu sene tamamlayacak olan Halil Bakırcı kardeşimize destek olmamız gerekiyor. İlçemizi ulusal ve uluslararası başarılarıyla gururlandıran Milli sporcumuz Halil Bakırcı’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

    Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow