hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altınoluk'a 'can dostlar yaşasın’ diye mama kapları yerleştirildi

    Altınoluka can dostlar yaşasın’ diye mama kapları yerleştirildi
    expand

    Altınoluk'a 'can dostlar yaşasın’ diye mama kapları yerleştirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR’de, AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı'nın 'can dostlar yaşasın' isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında, sokak hayvanlarının beslenmesi için Altınoluk mahallesinin farklı noktalarına mama kapları yerleştirildi. 

    Edremit AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından, sokak hayvanlarının mama ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan proje, ilçe merkezinden sonra mahallelerde de uygulanmaya başlandı. Altınoluk'un farklı noktalarına mama kapları yerleştirildi. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, yönetim kurulu üyeleri, gönüllüler ve proje sorumluları gün boyu sokak hayvanları beslenme noktalarında çalışma yaptı. Projeden duydukları memnuniyeti dile getiren Altınoluk sakinleri, AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı'na teşekkür etti.

    Proje ve çalışmalarla ilgili bilgiler veren AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, “Projemiz bölgemizde örnek oldu. Hayvansever vatandaşlarımız da projemize önemli katkılar sağlıyor. Söz verdiğimiz gibi, ilçemizin önemli yerlerini sokak hayvanları beslenme noktalarıyla donatmaya devam ediyoruz. ‘Satın Alma Sahiplen’ diyerek de kedi ve köpeklerimizi sahiplendirmeyi sürdürmekteyiz. Bu projemiz siyaset üstü bir çalışmadır. Hayırsever yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve partimizin gönüllülerinin ciddi katkılarıyla temin ettiğimiz mamalar, özellikle kısıtlamaların olduğu hafta sonlarında hayati önem arz ediyor. Proje sorumlularımız, hafta sonları beslenme noktalarına mama takviyeleri yaparak eksikleri gideriyor. İlçe merkezinden Güre mahallemize kadar yaygınlaştırdığımız beslenme noktalarına yenilerini ekledik. Son olarak Altınoluk ve komşu kırsal mahallelerine çok sayıda beslenme noktası konuşlandırdık” dedi.

    Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT(Balıkesir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow