hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir sorunsuz bir turizm sezonu için hazırlanıyor

    Büyükşehir sorunsuz bir turizm sezonu için hazırlanıyor
    expand

    Büyükşehir sorunsuz bir turizm sezonu için hazırlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih Emrah ERDOĞAN/BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR'in Ege ve Marmara sahillerine açılan turistik Edremit ve Bandırma körfezlerinde, yaz sezonu için hazırlıklara başlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sahillerde kum eleme, temizlik ve rehabilite çalışmalarını sürdürüyor.
    Ege ve Marmara Denizi’ne kıyısı olan Türikiye'nin sevilen tatil bölgelerinden Balıkesir'in plajlarında, Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince sezon hazırlıkları başlatıldı. Covid-19 tedbirleri kapsamında yaklaşan yaz sezonunu sorunsuz geçirmek için çalışmalara başlayan ekipler, öncelikle kum eleme, temizlik ve rehabilite çalışmalarını hızlandırdı.
    SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI DEĞERLENDİRDİLER
    4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını da fırsat bilerek çalışmalarını sürdüren ekipler, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda yer alan sahillerin dışında ilçe belediyelerinin sorumluluğunda bulunan alanlara da makine ve personel desteğinde bulunuyor.
    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Yücel Yılmaz, "Temizliği ve kalitesi kanıtlanmış 22 Mavi Bayraklı plajı ve toplamda 291 kilometrelik kıyı şeridiyle yerli turistlerin ilk tercihi olan Balıkesir sahillerinde, kum eleme ve temizlik işlemleri bittiğinde covid-19 ile etkin mücadele kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda diğer çalışmalar da gerçekleştirilecek" dedi.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow