hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edremit Belediyesi Aşevi'nden, ihtiyaç sahiplerine yemek

    Edremit Belediyesi Aşevinden, ihtiyaç sahiplerine yemek
    expand

    Edremit Belediyesi Aşevi'nden, ihtiyaç sahiplerine yemek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR'in Edremit ilçesinde, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlara her gün sıcak yemek dağıtımı yapılıyor.

    Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla tespit edilen, yalnız yaşayan yaşlılara, yalnız yaşayan engellilere, yemek yapma imkanı olmayan vatandaşlara Edremit Belediyesi Aşevi tarafından her gün sıcak yemek dağıtımı yapılıyor. Hazırlanan 3 çeşit sıcak yemek, tespit edilen ailelerinin adreslerine belediye ekipleri tarafından götürülüyor. Yılın 12 ayı her gün yapılan yardım, şuan 180 eve giriyor.
    Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan,”Sosyal belediyecilik ile ilgili çalışmalara ağırlık vereceklerini belirterek, "Toplumdaki dayanışmayı arttırmak ve her zaman vatandaşlarımızın yanında olmak bizim en önemli görevimiz. Bu doğrultuda, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışmalarımıza ciddi bir hız kazandıracağız. Diğer yandan, Edremit Belediyesi Aşevi’ne gıda yardımları da sürekli geliyor. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, yardımlarının ulaştığı yerden emin bir şekilde kuru gıda ve canlı hayvan bağışında bulunabiliyorlar. Gizlilik ilkesi içerisinde, hem yardım veren hem de yardım alan vatandaşların kimlikleri kesinlikle gizli tutuluyor” dedi.

    Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT(Balıkesir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow