hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edremit Belediyesi yaz sezonunda çalışmalarına hız verdi

    Edremit Belediyesi yaz sezonunda çalışmalarına hız verdi
    expand

    Edremit Belediyesi yaz sezonunda çalışmalarına hız verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR'in Edremit Belediyesi, yaz sezonuna girilmesiyle birlikte ilçenin farklı noktalarında çalışmalarını hızlandırdı. Bakım çalışmalarının yanı sıra, ekipler sorunlara anında müdahale ediyor.

    Edremit Belediyesine bağlı ekipler tarafından yaz sezonuna girilmesiyle birlikte çalışmalara yoğunluk verildi. Vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmaması için rutin çalışmalara devam eden ekipler, turistik mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi için öncelik tanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt bakım onarım, kilit parke taş çalışması yaparken, Temizlik İşleri Müdürlüğü plajlardaki ve sahillerdeki genel temizliği sağlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise yeşil alan düzenlemelerine ve park bahçe işlerine aralıksız devam ediyor.

    Ekiplerin yoğunluğa cevap verebilmesi için çalışmaları hızlandırdıklarını ifade eden Edremit Belediye Başkanı CHP'li Selman Hasan Arslan, “Görevi devralmamızdan sonraki ilk yaz sezonumuzu yaşayacağız. Bölgemizde tatilcilerin ve hemşehrilerimizin bu sezonu en rahat şekilde yaşaması için çaba göstereceğiz. Farklı olacağız, fark yaratacağız demiştik. Farkımızı ortaya koyacak çalışmaları sağlayacağız ve vatandaşımız rahat bir yaz sezonu geçirecek. Çevik ve etkili belediyecilik anlayışımızla oluşacak olumsuzlukların önüne geçeceğiz” dedi.

    Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT(Balıkesir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow