hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edremit’te ‘Tohumdan Fidana’ korosundan konser

    Edremit’te ‘Tohumdan Fidana’ korosundan konser
    expand

    Edremit’te ‘Tohumdan Fidana’ korosundan konser

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Abdulkadir AYDINIŞIK/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR’in Edremit ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100'üncü yıl dönümü etkinlikleri ile Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında, "19 Mayıs’ın 100'üncü Yılında Tohumdan Fidana" etkinliği gerçekleştirildi.
    Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç,Hayırsever Fernur Sözen ile öğretmenler, veliler ve vatandaşların katıldığı etkinlikte '19 Mayıs’ın 100'üncü Yılında Tohumdan Fidana' projesi kapsamında hazırlanan koro sahne aldı. 76 öğrenci, 36 müzik öğretmeni ve  8 velinin görev aldığı koronun Edremit’te şimdiye kadar en fazla koriste sahip olan koro olduğu bildirildi. 
    11 ile 50 yaş arasındaki 120 koristin 13 eseri seslendirdiği performans dinleyiciler tarafından büyük beğeni aldı. Program sonunda hayırsever Fernur Sözen, etkinliğe katkısı olanlara plaket verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow