hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdek'te hırsızlık olayına karışan 3 kişi tutuklandı

    Erdekte hırsızlık olayına karışan 3 kişi tutuklandı
    expand

    Erdek'te hırsızlık olayına karışan 3 kişi tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Basri Tuncay ERTAN/ERDEK (Balıkesir) (DHA) - BALIKESİR’in Erdek ilçesinde hırsızlık suçundan yakalanan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

    Olay Balıkesir'in Erdek ilçesinde bulunan bir evde meydana geldi. Alper S.'ye ait evde hırsızlık amacıyla girdikleri tespit edilen 5 kişi, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu gözaltına alındı. Hırsızlık şüphelilerinin geçici olarak kullandıkları belirlenen evlerde arama yapan polis ekipleri, çok sayıda parçalanmış cep telefonu, kol saatleri, sustalı çakı, bıçak, bir adet kurusıkı tabanca ele geçirdi.

    Polis ekiplerince yapılan sorgulamada gözaltına alınan şüphelilerin ilçede gerçekleşen çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. İşlemleri erken biten Y.Y. ile M.Ş., sevk edildi. Y.Y., tutuklanırken M.Ş., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcılık tarafından ek gözaltı süresi verilen K.Y., T.Y. ve Y.Y. , adliyeye sevk edildi. Mahkeme, K.Y. ve Y.Y.'nin tutuklanmasına karar verirken, T.Y. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bıraklıdı.   

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow