hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manyas'ta Opr.Dr. Necati Emirhan’ın adı ölümsüzleştirildi

    Manyasta Opr.Dr. Necati Emirhan’ın adı ölümsüzleştirildi
    expand

    Manyas'ta Opr.Dr. Necati Emirhan’ın adı ölümsüzleştirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir) (DHA) - BALIKESİR'in Manyas ilçesi Anadolu Lisesi'nde geçtiğimiz Ocak ayında Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Opr. Dr. Necati Emirhan’ın adı yaşatılacak.

    2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı E-twinning (Okullar için oluşturulmuş iletişim kurmak, işbirliği yapmak ,projeler geliştirip, paylaşmak) Projesi kapsamında Manyas Anadolu Lisesi Tarih  Öğretmeni Zeynep Kaplan, Okul Müdürü Hayriye Başaran’dan aldığı  destekle Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Mehmet Selim Kaplan ile kurdukları “Yaşa ki Yaşat “ çerçevesinde, okullarının kütüphane ve laboratuvarına geçtiğimiz Ocak ayında Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Opr. Dr. Necati Emirhan'ın adını verdi.

    Projeden sorumlu Zeynep Kaplan, projedeki etkinlikler sayesinde somut adımlarla proje sonunda daha bilinçli, duyarlı ve sorumluluk sahibi bireyler olarak birlikte bu hastalığın üstesinden geleceklerine inançlarının tam olduğunu belirterek, "Tüm bu çalışmaların ışığında bu süreçte topluma ışık olmuş, kaybettiğimiz değerli sağlık çalışanlarımızın da isimlerinin yaşatılacak olmasının çalışmalarımıza ayrı bir anlam katacağına inanıyorum." dedi.

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow