hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Şıldak, basın mensuplarıyla bir araya geldi

    Vali Şıldak, basın mensuplarıyla bir araya geldi
    expand

    Vali Şıldak, basın mensuplarıyla bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS,(Balıkesir),(DHA) –BALIKESİR Valisi Hasan Şıldak, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda açıklamalarda bulundu.

    Son kararname ile Burdur Valiliği'nden Balıkesir Valiliği'ne atanan Vali Hasan Şıldak, Balıkesir Öğretmenevi bahçesinde valilik tarafından organize edilen kahvaltıda basın mensuplarıyla buluştu.

    İl genelindeki çok sayıda basın mensubunun katıldığı kahvaltıda bir konuşma yapan Vali Şıldak, Balıkesir’de göreve başlayalı üç hafta olduğunu, ili tanımaya çalıştığını belirterek, kurumlara ve iş insanlarına iadei-ziyaretlerini sürdürdüğünü, Bandırma,Gönen,Edremit ve Ayvalık ilçelerini ziyaret ederek, ilçedeki kurum amirleriyle bir araya geldiğini söyledi.

    Şıldak, mesaisinin büyük kısmını ilçelere ayıracağını belirterek, “Balıkesir 20 ilçesiyle Marmara’dan Ege’ye uzanan bir coğrafyaya sahip. Tarımda, turizmde söz sahibi bir ilimiz, sizlerle birlikte bu kentimiz de güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

    Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir ise, Vali Hasan Şıldak’ın ildeki ziyaretlerinde cemiyetin ilk sıralarda olduğunu ve bir valinin ilk defa göreve başlayalı üç hafta  olmasına karşılık basın mensupları ile kahvaltıda buluştuğunu söyleyerek, teşekkür etti.

    Vali Şıldak’ın basın mensuplarına verdiği kahvaltıya Vali Yardımcısı Mustafa Çek ve Balıkesir Basın İlan Kurumu Müdürü Gökhan Eren de katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow