hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz’dan 3 ilçeye yol müjdesi

    Başkan Yılmaz’dan 3 ilçeye yol müjdesi
    expand

    Başkan Yılmaz’dan 3 ilçeye yol müjdesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih Emrah ERDOĞAN/BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gönen ve Manyas istikametinden gelerek, Bandırma’ya bağlanan Habibullah Köprüsü’nü de içine alan 27 kilometrelik yolda, 3 ilçeyi kesintisiz ve güvenli bir şekilde birbirine bağlayacak asfaltlama çalışması yapılacağının müjdesini verdi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma’nın kırsal Külefli Mahallesi’nde yaşanan kazalar nedeniyle uzunluğu 15 metreden 18 metreye, genişliği ise 5 metre 30 santimden 12 metreye çıkarılarak 2 şeritli hale getirilen Habibullah Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Gönen ve Manyas istikametinden gelerek, Bandırma’ya bağlanan Habibullah Köprüsü’nü de içine alan 27 kilometrelik yolda, 3 ilçeyi kesintisiz ve güvenli bir şekilde birbirine bağlayacak asfaltlama çalışması yapılacağının da müjdesini verdi. Yapılacak asfaltlama çalışmasıyla birçok kırsal mahalleden Bandırma’ya rahat ve güvenli bir şekilde bağlantı sağlanmış olacak.
    ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI KISA SÜREDE BAŞLATILACAK
    Külefli Köprüsü’nün Balıkesir’e hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Yücel Yılmaz, “Bu köprü çok insanımızı üzmüş, canını yakmış bir geçiş alanıydı. Şimdi genişleterek sağlam ve güvenli bir şekilde insanlarımızın geçebileceği bir köprüye dönüştü. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin her köşesinde ihtiyaç duyulan öncelikli ne varsa hepsini hayata geçiriyoruz. Kısa sürede başlatacağımız asfaltlama çalışmalarıyla 3 ilçeyi güvenli olarak kesintisiz birbirine bağlayacak, kırsal mahallelerden ilçe merkezine geçiş yollarını daha konforlu hale getireceğiz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow