hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı, öğrenciler ile birlikte kitap okudu

    Vali Yazıcı, öğrenciler ile birlikte kitap okudu
    expand

    Vali Yazıcı, öğrenciler ile birlikte kitap okudu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) projesi kapsamında bir araya geldiği lise öğrencileriyle kitap okudu.

    Vali Ersin Yazıcı, BENGİ projesi kapsamında Karesi Adnan Menderes Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Vali Yazıcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, çocukluk yıllarından öğrencilik yıllarına; günlük hayatından Valilik görevine kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini anlattı. Yazıcı, başarılı olabilmenin sırlarını kendi hayat öyküsünden örnekler vererek öğrencilerle paylaştı.

    ‘KULAKTAN DOLMA BİLGİLERE İTİBAR ETMEYİN’

    Meslek seçiminin, yaşam biçimini de belirlediğini belirten Vali Ersin Yazıcı, "Üniversitede bir bölümü seçmek aynı zamanda gelecekte yapacağınız mesleğe karar vermek demektir. Sadece üniversiteye girmiş olmak için bir tercih yapmayın. Gerçekten gelecekte çalışmayı planladığınız ve kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz bölümü ve üniversiteyi tercih edin.  Unutmayın, gelecekteki hayatınızla ilgili çok önemli bir karar verme aşamasındasınız. Bu süreçte kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin. Tercih edeceğiniz bölüm, meslek ve üniversite hakkında iyi bir araştırmayla doğrudan kendiniz bilgi edinin" dedi.

    Devrim DERİN/BALIKESİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow