hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı'dan 'Turizm Haftası' mesajı

    Vali Yazıcıdan Turizm Haftası mesajı
    expand

    Vali Yazıcı'dan 'Turizm Haftası' mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR Valisi Ersin Yazıcı, Turizm Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında, Balıkesir'i görmeyen herkesi, doğanın, tarihin ve kültürün ışıklarını görmek için kente davet etti. Yazıcı, Balıkesir'in fotoğraf tutkunları için vazgeçilmez bir yer olacağını söyledi. 

    Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle bir kutlama bir mesajı yayımladı. Vali Ersin Yazıcı, mesajında Balıkesir'i görmeyen herkesi, doğanın, tarihin ve kültürün ışıklarını Balıkesir'de yeniden keşfetmeye davet etti. Balıkesir'i 'dört mevsim turizm faaliyeti yapılan bir destinasyon' ve 'medeniyetler beşiği' olarak tanımlayan Vali Yazıcı mesajında şu ifadeleri kullandı:

    "Balıkesir'i marka haline getirmek üzere çalışmalarımızı duyarlılıkla sürdürüyoruz. Zengin tarihi birikimi, kültürel çeşitliliği ve doğal güzellikleriyle Balıkesir, insan merkezli ve çevreye duyarlı çalışmalar sonucunda dünyanın en önemli turizm destinasyonları arasında yerini alacak duruma gelmiştir. Sahip olduğu uçsuz bucaksız zeytin ağaçları ve bereketli tarlaları ile yeşilin bin bir tonuna ev sahipliği yapan bu güzel bölgede, aldığınız nefes bile bambaşka bir anlama kavuşuyor."

    'BALIKESİR GEZİLECEK BİR KENT'

    Balıkesir'in gerçekleştireceği kararlı atılımlarla turizm sektöründe haklı yerini mutlaka alacağını ifade eden Vali Yazıcı, mesajının devamında ise, "Bacasız sanayi olarak tanımlanan ve her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan 'Turizm Haftası' dolayısıyla ilimizde bulunan bütün turizm değerlerinin ön plana çıkarılacağı bir yıl olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım. Balıkesir'i görmeyen herkesi, doğanın, tarihin ve kültürün ışıklarını Balıkesir'de yeniden keşfetmeye davet ediyorum. Balıkesir gezilecek kent, Balıkesir yaşanılacak bir kent. Balıkesir'i gezdikten sonra anlatılacak bir kent. Ayrıca, 2019 turizm sezonunun ülkemize, milletimize ve turizm sektöründe yer alan otel, acente ve tüm işletmelere bereketli olmasını dilerim" ifadelerine yer verdi.

    Devrim DERİN/BALIKESİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow