hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gercüş'te Vefa Sosyal Destek Grubu iş başında

    Gercüşte Vefa Sosyal Destek Grubu iş başında
    expand

    Gercüş'te Vefa Sosyal Destek Grubu iş başında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Remziye ÖNER/GERCÜŞ (Batman),(DHA)- BATMAN'ın Gercüş ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan 65 yaş ve üstü ile kronik hastaların ihtiyaçları, Vefa Sosyal Grubu tarafından gideriliyor.
    Gercüş Kaymakamlığı'nca koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla oluşturulan Vefa Sosyal Grubu çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yaşayan 65 yaş ve üstü ile kronik hastaların koronavirüs tedbirleri nedeniyle evlerinde çıkamayınca, ihtiyaçları Vefa Sosyal Grubu tarafından karşılanıyor. 
    Vefa Sosyal Grubu'nun çalışmalarıyla ilgili Gercüş Kaymakamlığı'nca yapılan açıklamada, "İhtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere destek taleplerinin yerine getirilmesi ve Vefa Sosyal Destek Grubu'na bildirilmesi, konularında tüm paydaşların üzerine düşen görevi titizlikle ifa etmesi ve faaliyetler sonunda günlük rapor verilmesi kararlaştırıldı" denildi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow