hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayburt'ta pandemide ara verilen cirit müsabakaları yeniden başladı

    Bayburtta pandemide ara verilen cirit müsabakaları yeniden başladı
    expand

    Bayburt'ta pandemide ara verilen cirit müsabakaları yeniden başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat SÖYLEMEZ/BAYBURT, (DHA)- BAYBURT'ta düzenlenen etkinliklerle pandemi nedeniyle ara verilen ata sporu atlı cirit, uzun bir aranın ardından yeniden başladı. İlgiyle izlenen müsabakalar heyecanlı anlara da sahne oldu.
    Cirit için hazırlanan atlara, sahipleri tarafından maç öncesi sıkı antrenman yaptırıldı. Bayburt Belediyesi Cirit Sahası’nda düzenlenen ve İpekyolu Atlı Spor ile Bayburt Atlı Spor kulüplerinin karşılaştığı müsabakalar heyecanlı anlara sahne oldu. Cirit sporcusu Kadir Köprücü, “Yasakların sona ermesiyle ciritlerimize başladık, halkımızın da yoğun ilgisiyle cirit müsabakalarımızı gerçekleştiriyoruz, herkese teşekkürler” diye konuştu.
    Sefa Karadeniz ise “Pandemi sonrası ilk müsabakalarımıza çıktık. Bayburt’ta atlı ciride olan ilgi çok yüksek, bu durumdan çok memnunuz. Seyir zevki yüksek müsabakalar oluyor” dedi. 
    Ailesiyle birlikte müsabakaları izlemeye gelen Ömer Kul da “Cirit çok güzel bir spor, babamla ve kardeşimle izleme geliyoruz. Atları çok seviyorum, cirit oynamak çok eğlenceli. Büyüyünce ben de cirit oynamak istiyorum” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow