hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adilcevaz'da berber ve kuaför salonlarında dezenfeksiyon çalışması

    Adilcevazda berber ve kuaför salonlarında dezenfeksiyon çalışması
    expand

    Adilcevaz'da berber ve kuaför salonlarında dezenfeksiyon çalışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA) - BİTLİS'in  Adilcevaz ilçesinde,  belediye ekipleri önümüzdeki hafta içi açılacak olan berber ve kuaförler salonlarında dezenfekte çalışması yaptı.

    Koronovirüs tedbirleri kapsamnıda,  22 Mart'da kapanan berber, kuaför ve güzellik salonları önümüzdeki pazartesi gününden itibaren sağlık ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde hizmet veremeye başladı. Adilcevaz Belediyesi ekipleri, berber ve kuaförlerde dezenfekte çalışmasa yaptı. Zabıta ekipleri, dezenfeksiyon çalışmasının yapıldığı berber ve kuaför salonlarına maske ve dezenfeksiyon dağıttı. 
    Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, koronavirüs salgınına karşı etkin bir şekilde mücadele yürüttüklerini belirterek, “Bu süreçte her türlü önlemi alarak hiçbir sıkıntıya mahal vermedik. Vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı toplumsal alanları dezenfekte ettik. COVID-19 sürecinin aslında biraz hızını düşürdüğü günlerdeyiz. Ancak tedbiri elden bırakmadan bir takım kısıtlamalarla beraber kuaförlerimiz ve berberlerimiz yavaş yavaş açılmaya başlıyor. Ancak vatandaşlarımızın evde kalma kısıtlamalarına uymaya devam etmesi gerekiyor. Bu bizim için çok önemli. Adilcevaz Belediyesi olarak ilçemizde bulunan bütün berber ve kuaför salonlarının dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Normalleşme sürecinde de üstümüze düşen vazifeleri eksiksiz yapacağız. Normalleşme sürecinde açılacak ve faaliyet gösterecek her alana belediye olarak dezenfekte ve temizlik çalışmalarını gerçekleştireceğiz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow