hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adilcevaz’da "Okulum Temiz Projesi" kapsamında 28 okula belge verildi

    Adilcevaz’da Okulum Temiz Projesi kapsamında 28 okula belge verildi
    expand

    Adilcevaz’da "Okulum Temiz Projesi" kapsamında 28 okula belge verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ,(Bitlis)-(DHA)-BİTLİS’in Adilcevaz ilçesinde "Okulum Temiz Projesi" kapsamında gerekli hijyen şartlarını yerine getiren 28 okula temizlik belgesi verildi.

    Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı "Okulum Temiz Projesi" kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde hazırladığı protokole uygun ortam hazırlayan okullara belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş tarafından verildi.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, Adilcevaz’dan 28 okulun belge almaya hak kazandığını ifade ederek, "İlçemize bağlı okullarımızda Bakanlığımızın 'Okulum Temiz Projesi' kapsamında tüm kurumlarımız başvuru yapmış denetimi yapılan 28 okulumuz bu belgeyi almayı hak kazanmıştır. Bizler kurum olarak okullarımızın daha temiz ve hijyen bir ortamda öğrencilerimizin eğitim görmesi için temizlik malzemeleri katkısı sunduk. Bu sayede okul müdürlerimizin de özverili çalışmaları ile temiz mekânlar oluşturuldu. Bu konuda emek sarf eden okul idarecilerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow